Coaching Oisterwijk

Ben je toe aan coaching in Oisterwijk?

Coaching Oisterwijk iets voor jou? Coach Oisterwijk kan je helpen met professionele coaching privé of zakelijk zoals bijvoorbeeld jobcoaching. Je kan op een punt in je leven beland zijn waarbij je meer vraagtekens hebt, dan antwoorden. Je hebt het gevoel dat je niet meer helemaal jezelf bent. Of je hebt juist geen idee meer welke richting je op wilt met je leven. Gelukkig ben ik de aangewezen persoon om je hierin verder te helpen. 

Als professional kan ik je helpen met professionele coaching Oisterwijk. Ik kan je begeleiden in het vinden geluk. Uiteindelijk ben je namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor een gelukkig leven. Door de juiste keuzes te maken in het leven kan echt iedereen gelukkig worden.

Start2Choose werkt nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Diverse soorten coaching in Oisterwijk:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Oisterwijk – De aanpak

Het is belangrijk om coaching Oisterwijk in te huren waarmee je een klik voelt. Iemand waarbij je op je gemak voelt en die je volledig kan vertrouwen tijdens het coachtraject. Voordat je aan een traject bij ons begint gaan we eerst vrijblijvend kennismaken. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we kijken hoe je op dit moment in het leven staat. Waar loop je in je leven tegenaan? Waarom wil je graag gebruik maken van coaching Oisterwijk? Daarna kunnen we een stappenplan gaan maken. Samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leven te veranderen. Elk traject wordt volledig op maat gemaakt met wederzijds vertrouwen en respect.

Durf uit je comfortzone te stappen

Het is belangrijk om tijdens het coaching traject jezelf volledig te geven. Toch is het vaak moeilijk om uit je comfortzone te stappen. Uiteraard help ik je hierbij persoonlijk om die stap te zetten. Door jezelf volledig te geven krijg je beter inzicht in je problemen, maar ook de oplossingen ervoor. De meeste oplossingen liggen voor de hand, maar toch maak je zelf vaak de verkeerde keuzes. Ik help je de kracht te vinden om de juiste keuzes te maken. Samen gaan we de eerste stap zetten om te veranderen.

Coach Oisterwijk bij stress

Heb je dagelijks het gevoel dat je de werkdruk niet meer aankan? Of heb je last van chronische vermoeidheid? Ondanks dat je werk je passie is, kan je volledig opbranden. Dit zorgt uiteindelijk voor ziekteverzuim, depressies, angststoornissen of een burn-out. 

Heb je het gevoel dat de stress je teveel begint te worden? Dan is het slim om een coach in te schakelen. Met stressmanagement kunnen we je helpen om nee te leren zeggen. Stress is een keuze en ik help je graag om die keuze niet te maken.

Loopbaancoaching voor het vinden van je droombaan

Ga je dagelijks met tegenzin naar je werk toe? Of wil je iets anders doen, maar je hebt geen flauw idee wat? Ik help je met mijn ervaring graag voor het vinden van je passie en droombaan. Dankzij mijn professionele coaching durf je wel de stap te zetten om je droom achterna te gaan. Samen gaan we kijken wat je nou eigenlijk wilt bereiken in je leven. Met mijn handig handvaten help ik je op weg naar een gelukkig leven. Uiteindelijk kan je met het vinden van je droombaan een burn-out voorkomen. Voorkom dat je volledig opgebrand raakt en maak vandaag nog een afspraak voor coaching in Oisterwijk.

 

Persoonlijk profiel

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen. Ik haal ze uit hun comfortzone om zo het beste uit zichzelf te kunnen halen.  

Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen. Ze maken de juiste keuzes en krijgen de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren, hebben mijn klanten de keuze uit meerdere trajecten. Ik bied verschillende vormen van begeleiding aan

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past. De kosten voor loopbaanadvies zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Coaching Oisterwijk

Life coaching voor meer vitaliteit

Stress & burn-out klachten komen helaas regelmatig voor. Kamp jij hier zelf ook mee? Of wil je graag investeren in stress & burn-out preventie? Dan help ik je als Noloc gecertificeerd life coach graag verder. Geluk is in de basis een keuze. Met duidelijk inzicht in stressfactoren die jou belemmeren, kun je stress gerelateerde klachten voorkomen. Ik kan jou hier middels stressmanagement mee helpen. Gedurende mijn coaching sessies gaan we op zoek naar jouw energie- en stressbronnen. En op basis hiervan bouwen we samen verder aan persoonlijk leiderschap.

Veel mensen denken dat stress een externe factor is waar je niets aan kunt doen. Maar niets is minder waar. Stress heeft te maken met jouw persoonlijke programmering. Het heeft te maken met het kennen van je eigen grenzen. Tijdens de wandelcoaching besteed ik hier volop aandacht aan. Het kennen én bewaken van je eigen grenzen is belangrijk voor een duurzame inzetbaarheid. Ben jij klaar met stress? Ga dan je mooiste leven leiden! Geluk is een keuze. Kies voor coaching Oisterwijk.