Coaching Oisterwijk

Ben je toe aan coaching in Oisterwijk?

Coach Oisterwijk kan je helpen met professionele coaching privé of zakelijk. Je kan bijvoorbeeld op een punt in je leven beland zijn waarin je meer vraagtekens hebt, dan antwoorden. Je hebt het gevoel dat je niet meer helemaal jezelf bent. Of je hebt juist geen idee meer welke richting je op wilt met je leven. Gelukkig ben ik de aangewezen persoon om je hierin verder te helpen. Als professional kan ik je helpen met professionele coaching Oisterwijk. Ik kan je begeleiden in het vinden geluk. Uiteindelijk ben je namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor een gelukkig leven. Door de juiste keuzes te maken in het leven kan echt iedereen gelukkig worden.

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Diverse soorten coaching in Oisterwijk:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Oisterwijk – De aanpak

Het is belangrijk om coaching Oisterwijk in te huren waarmee je een klik voelt. Iemand waarbij je op je gemak voelt en die je volledig kan vertrouwen tijdens het coachtraject. Voordat je aan een traject bij ons begint gaan we eerst vrijblijvend kennismaken. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we kijken hoe je op dit moment in het leven staat. Waar loop je in je leven tegenaan? Waarom wil je graag gebruik maken van coaching Oisterwijk? Daarna kunnen we een stappenplan gaan maken. Samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leven te veranderen. Elk traject wordt volledig op maat gemaakt met wederzijds vertrouwen en respect.

Durf uit je comfortzone te stappen

Het is belangrijk om tijdens het coaching traject jezelf volledig te geven. Toch is het vaak moeilijk om uit je comfortzone te stappen. Uiteraard help ik je hierbij persoonlijk om die stap te zetten. Door jezelf volledig te geven krijg je beter inzicht in je problemen, maar ook de oplossingen ervoor. De meeste oplossingen liggen voor de hand, maar toch maak je zelf vaak de verkeerde keuzes. Ik help je de kracht te vinden om de juiste keuzes te maken. Samen gaan we de eerste stap zetten om te veranderen.

Coach Oisterwijk bij stress

Heb je dagelijks het gevoel dat je de werkdruk niet meer aankan? Of heb je last van chronische vermoeidheid? Ondanks dat je werk je passie is kan je volledig opbranden. Dit zorgt uiteindelijk voor ziekteverzuim, depressies, angststoornissen of een burn-out. Als je het gevoel hebt dat de stress je teveel begint te worden, dan is het slim om een coach in te schakelen. Met stressmanagement kunnen we je helpen om nee te leren zeggen. Stress is een keuze en ik help je graag om die keuze niet te maken.

Loopbaancoaching voor het vinden van je droombaan

Ga je dagelijks met tegenzin naar je werk toe? Of wil je iets anders doen, maar je hebt geen flauw idee wat? Ik help je met mijn ervaring graag voor het vinden van je passie en droombaan. Dankzij mijn professionele coaching durf je wel de stap te zetten om je droom achterna te gaan. Samen gaan we kijken wat je nou eigenlijk wilt bereiken in je leven. Met mijn handig handvaten help ik je op weg naar een gelukkig leven. Uiteindelijk kan je met het vinden van je droombaan een burn-out voorkomen. Voorkom dat je volledig opgebrand raakt en maak vandaag nog een afspraak voor coaching in Oisterwijk.

 

Persoonlijk profiel

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen en haal ik ze uit hun comfortzone. Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen, de juiste keuzes te maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug te krijgen.

 

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren hebben mijn klanten de keuze uit meerdere trajecten en vormen van begeleiding. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past.

De Kosten voor loopbaanadvies zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Coaching Oisterwijk