Coaching Tilburg

Heb je behoefte aan coaching in Tilburg?

Geïnteresseerd in coaching Tilburg? Graag stel ik me aan je voor als jouw coach in Tilburg. Woon je in de omgeving van Tilburg? En heb je het gevoel dat coaching voor jou nu aan de orde is? Dan ben ik wellicht de aangewezen coach om jou verder te helpen. Op deze site vind je alle informatie over mijn manier van werken en mijn visie hierop. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Te veel mensen blijven hangen in oude vertrouwde patronen. Ze houden vast aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling. Maar ze nemen niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. En dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! Je hoeft niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is. Neem de regie zelf in handen en kies voor je eigen geluk.

Start2Choose – Uw coach in Tilburg!

Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’. Je hebt de keuze om gelukkig te zijn. Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen! Je bent het waard om gelukkig te zijn!

Start2Choose werkt nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en jobcoaches. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Diverse soorten coaching in Tilburg:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Tilburg – De aanpak

Hoe gaat coaching Tilburg in zijn werk? We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt. En aan de hand van de logische niveaus van Bateson werken we aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. 

Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is. En dat is waarmee we aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Uit de comfortzone door goede coaching in Tilburg

Je groeit pas ECHT als je uit je comfortzone durft te stappen: “Face your fears”. Deze coach uit Tilburg helpt je daar graag bij. Ik zie een belangrijke samenhang tussen werk en liefde voor het leven. Deze aspecten zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Start2Choose richt zich op het versterken van de kracht in je leven en je loopbaan. Jij hebt de keuze. Blijf je waar je bent? Of zet je de eerste stap in jouw veranderingsproces. Start 2 love life…Start2Choose!

Duurzame inzetbare coach in Tilburg

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei en balans! Mensen die ik begeleid komen weer in balans. Ze hebben handvatten om patronen te herkennen en die te doorbreken.

Daarnaast zijn mensen zich na mijn coaching bewust van kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. En hierdoor zijn ze zich bewust van hun kracht en hun eigen duurzame inzetbaarheid. Wil jij hier meer van weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Coaching voor bedrijven in Tilburg

Ook bedrijven kan ik ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden. Door mensen in hun kracht te zetten, de juiste keuzes te laten maken en in balans te brengen. Hierbij fungeer ik als procesbegeleider. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen. Maar ook van de energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder.

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is de vitaliteit van werknemers extra belangrijk. Het is van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. 

Coaching Tilburg

Life coaching voor meer balans

Wil jij een einde maken aan stress & burn-out klachten? Dan is het belangrijk om inzicht in stressfactoren te krijgen. Wat zijn jouw energie- en stressbronnen? Op basis van deze kennis kan je vervolgens verder bouwen aan jouw duurzame inzetbaarheid. Echter, het zelfstandig vinden van het antwoord op voornoemde vraag blijkt vaak lastig. Daarom help ik je als Noloc gecertificeerd life coach Tilburg graag verder. Tijdens mijn coaching gaan we aan de slag met stressmanagement en met de optimalisatie van jouw vitaliteit.

Bij coaching Tilburg staat inzicht centraal. Inzicht in vraagstukken zoals ‘’wat maakt jou echt gelukkig in het leven’’? Voor het verkrijgen van deze inzichten zoeken we de natuur op tijdens de life coaching. Ik maak gebruik van wandelcoaching. Dit doe ik omdat de natuur een positief effect heeft op het menselijk brein en welzijn. De natuur levert een mooie bijdrage aan stress & burn-out preventie. Maar ook aan de optimalisatie van persoonlijk leiderschap. Ben jij toe aan meer balans in je werk en in je leven in het algemeen? Neem dan contact met mij op.