Coaching Tilburg

Heb je behoefte aan coaching in Tilburg?

Graag stel ik me aan je voor, ik ben uw coach in Tilburg. Als je woont in de omgeving van Tilburg en je hebt het gevoel dat coaching voor jou nu aan de orde is dan ben ik wellicht de aangewezen coach om jou verder te helpen. Op deze site vind je alle informatie over mijn manier van werken en mijn visie hierop. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend intake gesprek.

Start2Choose – Uw coach in Tilburg!

Te veel mensen blijven hangen in oude vertrouwde patronen en vasthouden aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling en nemen niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! Je hoeft dus niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is; niet ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn. Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Diverse soorten coaching in Tilburg:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Tilburg – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Uit de comfortzone door goede coaching in Tilburg

Je groeit pas ECHT als je uit je comfortzone durft te stappen: “Face your fears”. Deze coach uit Tilburg helpt je daar graag bij. Ik zie een belangrijk samenhang tussen werk en liefde voor het leven, deze zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. Start2Choose richt zich dan ook op het versterken van de kracht in zowel je leven als je loopbaan. Jij hebt de keuze. Blijf je waar je bent of zet je de eerste stap in jouw veranderingsproces. Start 2 love life…Start2Choose!

Duurzame inzetbare coach in Tilburg

Mensen die ik begeleid komen weer in balans, hebben handvatten om patronen te herkennen en die te doorbreken, zijn zich bewust van kwaliteiten, valkuilen en drijfveren en daardoor bewust van hun kracht en hun eigen duurzame inzetbaarheid.

Coaching voor bedrijven in Tilburg

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei en balans! Bedrijven kan ik ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden, mensen in hun kracht te zetten, de juiste keuzes te laten maken en in balans te brengen. Hierbij fungeer ik als procesbegeleider. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen, energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder.

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is het van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers.

Start2Choose maakt deel uit van het netwerk van coaches in Tilburg, Den Bosch en Breda die de licentie hebben voor de Werk Energie Analyse.

Coaching Tilburg