Dromen, durven, doen!

Ruim een jaar geleden besloot ik om voor mezelf te beginnen. Het was spannend want alle belemmerende overtuigingen passeerden natuurlijk de revue! Ergens diep van binnen voelde ik wel dat het mij zou lukken. Ik visualiseerde hoe ik het zou willen hebben; veel eigen coachklanten waar ik ruim de tijd voor kon nemen tijdens individuele sessies en die ik mocht helpen met loopbaan en levensvragen en met stressmanagement. Eigen trainingen en workshops verzorgen, voor kleine en grote groepen spreken, liefst bij diverse bedrijven en op een universiteit of bij TIAS zou helemaal geweldig zijn! Als toppunt een eigen bezinnings- en bezielingsweekend organiseren!

Ik kan jullie vertellen dat alles waar ik een jaar geleden over droomde werkelijkheid is geworden! Hoe? Door het blijvende geloof in mijzelf, door de lieve mensen om mij heen die mij bleven steunen en óók in mij bleven geloven. Door steeds te visualiseren hoe ik het graag zou willen zien en daarvoor heel hard werken te werken met heel mijn passie en gedrevenheid vanuit mijn hart! En door te netwerken en mijzelf zichtbaar te maken, door duidelijk te maken voor welk probleem ik de oplossing ben. Door de dingen die ik doe goed te doen en waar te maken waardoor vervolgopdrachten blijven binnen stromen…..

Van Albert Sonnevelt heb ik geleerd dat een ezel pas in beweging komt als de pijn van de knuppel waarmee hij wordt geslagen groot genoeg is of de wortel die men hem voorhoudt lekker en groot genoeg is! Bij mij waren beide ingrediënten aanwezig! Ik ben ervoor gegaan en kan soms nog steeds niet geloven dat ik mijn droom leef! Dat gun ik jou ook!

Heb jij het idee dat je vastzit in je leven, in je loopbaan of dat je te veel stress ervaart? Neem contact met mij op en ik help je graag!

Start 2 love life!

Wil je volgend jaar deelnemen aan ons mooie bezinningsweekend? Stuur mij dan een mail en meld je aan! Waarop wacht je…?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *