Loopbaancoach Den Bosch

Op zoek naar een life coach of loopbaancoach in Den Bosch?

Op zoek naar een loopbaancoach of life coach Den Bosch? Loopt jouw loopbaan eigenlijk helemaal anders dan je hebt gepland of verwacht? En woon je in (de omgeving van) Den Bosch? Dan is loopbaancoaching wellicht interessant voor jou. Aanleiding voor behoefte aan loopbaanadvies kan zijn dat er een reorganisatie heeft plaatsgevonden. Of dat er een andere functie is ontstaan, of dat je simpelweg het glazen plafond hebt bereikt. Maar het is ook mogelijk dat je toe bent aan een stuk herbezinning op jouw loopbaan. In al deze gevallen help ik je graag verder.

 

We stellen tijdens de loopbaancoaching diverse vragen of thema’s samen aan de orde. Waar sta ik op dit moment in mijn carrière en waar wil ik over drie jaar zijn? Hoe wil ik mijn verdere loopbaan vormgeven? Wat is de manier om een verantwoorde keuze te maken voor mijn verdere loopbaan? Hoe krijg ik zicht in mijn kwaliteiten en vaardigheden? En op welke manier kan en wil ik die verder ontwikkelen? Hoe vind ik dat zo belangrijke evenwicht tussen werk en privé? En vooral: hoe word ik weer gelukkig en krijg ik meer plezier in mijn werk? Wil jij de antwoorden vinden op deze vragen? Neem dan direct contact met mij op!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en loopbaancoaches in Den Bosch om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Mijn bijdrage

Ik ben de begeleider van het proces. Ik maak patronen helder en dring door tot de kern. Ik help mensen om zelf weer in het juiste spoor te komen. En ook om weer te durven vertrouwen. Dit alles doe ik met respect voor degene die tegenover mij zit en die ik mag begeleiden bij dit persoonlijke en soms pittige proces. Ik ben de steun en toeverlaat. Ik begeleid vanuit mijn hart en gevoel met de juiste daadkracht en sensitiviteit.

Start2Choose werkt daarnaast nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en loopbaancoaches in Den Bosch. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Loopbaancoach Den Bosch – De aanpak van ons als life coach Den Bosch

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het life coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt.

Aan de hand van de logische niveaus van Bateson werken we aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden.

Loopbaancoach voor bedrijven in Den Bosch

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei en balans! Bedrijven kan ik ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden en mensen in hun kracht te zetten. Dit doe ik door men de juiste keuzes te laten maken en ze in balans te brengen. Hierbij fungeer ik als procesbegeleider en life en/of jobcoach. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen. Maar ook van de energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder. Het zorgt voor een duurzame inzetbaarheid. 

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is de vitaliteit van werknemers des te belangrijker. Het is van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. 

Loopbaancoach Den Bosch

Professionele loopbaancoaching Den Bosch 

Stress & burn-out klachten komen in Nederland steeds vaker voor. Veel mensen wijten de klachten aan een te hoge werkdruk. Maar de kern van de stress ligt vaak dieper. Het ervaren van stress heeft te maken met jouw persoonlijke programmering. Met mijn life coaching en/of loopbaanbegeleiding kan ik je helpen met stressmanagement. Ik help je inzicht te verkrijgen in jouw energie- en stressbronnen en geef je inzicht in stressfactoren. Op basis van deze kennis kunnen we vervolgens bouwen aan jouw persoonlijk leiderschap. 

Tijdens de coaching die ik aanbied, maak ik onder andere gebruik van wandelcoaching. De frisse lucht en de natuur dragen bij aan een heldere geest wat zorgt voor diepere inzichten. En inzicht in jou als persoon, in hetgeen jou gelukkig maakt, is nodig voor een optimaal resultaat. Namelijk: het leven van jouw mooiste leven zonder een overvloed aan stress. Wil jij graag af van de hevige stress die je ervaart? Of wil je investeren in stress & burn-out preventie? Dan help ik je als Noloc gecertificeerde loopbaancoach Den Bosch graag verder.