Loopbaancoach Oisterwijk

Op zoek naar een life coach of loopbaancoach in Oisterwijk?

Zoek je een loopbaancoach Oisterwijk of in de omgeving van Oisterwijk? Zoek niet langer verder en neem direct contact met mij op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kan je helpen om weer gelukkig te worden met je baan. Of om te kijken of je toe bent aan een carrière switch. Dankzij mijn professionele hulp leer je weer nadenken over je loopbaan. Je durft eindelijk voor jezelf te kiezen of werk en privé beter in te richten. Laat mij je helpen met professionele begeleiding tijdens je loopbaan.

Loopbaancoach Oisterwijk helpt je doelen stellen

Waar sta je op dit moment in je leven en carrière? Is dit wat je ervan verwacht had of had je hele andere verwachtingen bij je huidige baan? Dit zijn belangrijke vragen waar we het samen over gaan hebben tijdens het kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend, maar we gaan wel al kijken wat voor traject je bij mij kan volgen. Samen gaan we een doelstelling bedenken die helder is en waar we samen aan gaan werken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een klik is. Verbinding, vertrouwen en respect zijn namelijk de drie belangrijkste punten tijdens mijn begeleidingstraject.

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en loopbaancoaches in Den Bosch om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Gespecialiseerd in loopbaancoaching

Loopbaancoaching is absoluut een vak apart en met meer dan 15 jaar ervaring weet ik wat ik doe. In 2014 kwam ik er ook achter dat ik niet gelukkig was met mijn huidige baan. Ik besloot het roer om te gooien en voor mezelf te beginnen als life coach en loopbaancoach. Ik heb geleerd dat je alleen spijt krijgt van iets als je het nooit gedaan hebt. Dit is een belangrijk punt om te beseffen als je twijfelt over een carrièreswitch.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je geen spijt meer krijgt van de keuzes binnen je carrière. Als life coach sta ik bekend als een betrokken persoon die bevlogen is met z’n vak. In alle rust zal ik gesprekken met je voeren en heb ik het lef om je uit je comfortzone te trekken. Dankzij mijn scherpe analytische vermogen help ik je graag met je loopbaankeuzes.

Loopbaancoach Oisterwijk voor bedrijven

Ben je op zoek naar meer groei en balans binnen je personeelsgroep? Als life coach kan ik helpen om je personeel meer kracht en perspectief te bieden. Ik maak je personeel ervan bewust wat nou eigenlijk de valkuilen zijn bij hun baan.

Uiteindelijk investeer je hiermee in de gezondheid van je personeel en kan je een burn-out voorkomen. Zo geef ik je personeel graag handvaten om beter om te gaan met stressvolle situaties. Dit zorgt uiteindelijk voor een betere betrokkenheid bij je personeel.

Mijn bedrijf Start2Choose is aangesloten bij een netwerk van coaches. Ik ben dan ook in het bezit van het certificaat Werk Energie Analyse. Dankzij mijn kennis kan ik je bedrijf en personeel uitstekend begeleiden tijdens het maken van loopbaankeuzes. Zijn er plannen om binnenkort een outplacement traject te starten? Uiteraard kan ik hierbij helpen en de volledige begeleiding op me nemen.

Schakel een life coach in voor de volgende stap

Als loopbaancoach Oisterwijk help ik je graag bij het maken van de volgende stap in je leven of carrière. Ik kijk er al naar uit om kennis te maken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We gaan meteen aan de slag om een persoonlijk plan op te stellen voor jouw loopbaantraject. Maak vandaag nog een afspraak voor je eigen life coach in Oisterwijk.

Loopbaancoach Oisterwijk