Loopbaancoach Oisterwijk

Op zoek naar een life coach of loopbaancoach in Oisterwijk?

Zoek je een loopbaancoach Oisterwijk of in de omgeving van Oisterwijk? Zoek niet langer verder en neem direct contact met mij op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kan je helpen om weer gelukkig te worden met je baan. Of om te kijken of je toe bent aan een carrière switch. 

Dankzij mijn professionele hulp leer je weer nadenken over je loopbaan. Je durft eindelijk voor jezelf te kiezen of werk en privé beter in te richten. Laat mij je helpen met professionele begeleiding tijdens je loopbaan.

Loopbaancoach Oisterwijk helpt je doelen stellen

Waar sta je op dit moment in je leven en carrière? Is dit wat je ervan verwacht had? Of had je hele andere verwachtingen bij je huidige baan? Dit zijn belangrijke vragen waar we het samen over gaan hebben tijdens het kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Maar we gaan wel al kijken wat voor traject je bij mij kan volgen. Samen gaan we een doelstelling bedenken die helder is en waar we samen aan gaan werken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een klik is. Verbinding, vertrouwen en respect zijn namelijk de drie belangrijkste punten tijdens mijn begeleidingstraject.

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en loopbaancoaches in Den Bosch. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en loopbaancoaches in Den Bosch om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

STAP Budget en ontwikkeladvies

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en aan je loopbaanperspectief werken, meld je dan aan. Er zijn diverse workshops te volgen die jou meer inzicht geven in wie jij bent en waar jij blij van wordt zodat je een gedegen keuze kan maken voor jouw volgende loopbaanstap. Het STAP budget is een initiatief van de Rijksoverheid en het UWV en heeft als doel de stimulering van de arbeidsmarkt.

Wij zorgen ervoor dat jij arbeidsmarkt klaar bent door onze 3 daagse ‘fit voor de arbeidsmarkt’ waarin we samen met jou zorgen dat jij weet waar jouw kracht ligt, wat jouw drijfveren zijn en dat jij jezelf goed kunt presenteren binnen jouw netwerk. Uiteraard ontbreekt LinkedIn hier niet in! Wil je weten wat de STAP-Budget regeling inhoudt, wat de voorwaarden zijn en wil je het STAP Budget aanvragen, bekijk hier wat het STAP Budget voor jou kan betekenen.

Gespecialiseerd in loopbaancoaching

Loopbaancoaching is absoluut een vak apart en met meer dan 15 jaar ervaring weet ik wat ik doe. In 2014 kwam ik er ook achter dat ik niet gelukkig was met mijn huidige baan. Ik besloot het roer om te gooien en voor mezelf te beginnen als life coach en loopbaancoach. Ik heb geleerd dat je alleen spijt krijgt van iets als je het nooit gedaan hebt. Dit is een belangrijk punt om te beseffen als je twijfelt over een carrièreswitch.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je geen spijt meer krijgt van de keuzes binnen je carrière. Als life coach sta ik bekend als een betrokken persoon die bevlogen is met haar vak. In alle rust zal ik gesprekken met je voeren en heb ik het lef om je uit je comfortzone te trekken. Dankzij mijn scherpe analytische vermogen help ik je graag met je loopbaankeuzes.

Loopbaancoach Oisterwijk voor bedrijven

Ben je op zoek naar meer groei en balans binnen je personeelsgroep? Als life coach kan ik helpen om je personeel meer kracht en perspectief te bieden. Ik maak je personeel ervan bewust wat nou eigenlijk de valkuilen zijn bij hun baan. Uiteindelijk investeer je hiermee in de gezondheid van je personeel en kan je een burn-out voorkomen. Zo geef ik je personeel graag handvatten om beter om te gaan met stressvolle situaties. Dit zorgt uiteindelijk voor een duurzame inzetbaarheid en een betere betrokkenheid bij je personeel.

Mijn bedrijf Start2Choose is aangesloten bij een netwerk van lifecoaches en jobcoaches. Ik ben dan ook in het bezit van het certificaat Werk Energie Analyse. Dankzij mijn kennis kan ik je bedrijf en personeel uitstekend begeleiden tijdens het maken van loopbaankeuzes en jobcoaching. Zijn er plannen om binnenkort een outplacement traject te starten? Ook hierbij kan ik helpen en de volledige begeleiding op me nemen.

Schakel een life coach in voor de volgende stap

Als loopbaancoach Oisterwijk help ik je graag bij het maken van de volgende stap in je leven of carrière. Ik kijk er al naar uit om kennis te maken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ben jij klaar voor meer plezier in je werk en daarmee in je leven in het algemeen? Plan dan en vrijblijvend kennismakingsgesprek in! We gaan meteen aan de slag om een persoonlijk plan op te stellen voor jouw loopbaantraject. Maak vandaag nog een afspraak voor je eigen life coach in Oisterwijk.

Loopbaancoach Oisterwijk

Loopbaanbegeleiding en life coaching

Loopbaancoaching Oisterwijk is een uitkomst voor eenieder die wil investeren in stress & burn-out preventie. Stress & burn-out klachten komen in het hectische hedendaagse werkleven veelvuldig voor. En dat is eigenlijk hartstikke onnodig. Middels stressmanagement en duidelijk inzicht in stressfactoren kunnen burn-out klachten in de meeste gevallen worden voorkomen. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is te investeren in jezelf. Investeer in loopbaanbegeleiding en/of life coaching en zeg stress voorgoed vaarwel. 

Als Noloc gecertificeerde coach met uitgebreide ervaring op het gebied van loopbaanadvies help ik je graag verder. De coaching die ik geef bestaat onder andere uit wandelcoaching. De natuur draagt bij aan diepere inzichten. Hierdoor kunnen we effectief toewerken naar meer werkplezier en vitaliteit en een optimaal persoonlijk leiderschap. Wat zijn bijvoorbeeld jouw energie- en stressbronnen? Wat maakt jou nou écht gelukkig? Ben jij klaar om meer geluk en minder stress te gaan ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.