Re-integratie Den Bosch

Re-integratie Den Bosch door stress of burnout- Ben je op zoek naar begeleiding voor jouw re-integratie proces door stress of burnout? En woon je in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je bij Start2Choose aan een goed en betrouwbaar adres. Ik ben Chantal van Erp en eigenaar van dit bedrijf. Ik heb vele jaren ervaring in het begeleiden van re-integratieprocessen. Re-integratie betekent dat je graag wil terugkeren naar een baan na (langdurige) werkloosheid of een ziekte. Re-integreren kan in je eigen werk of met ander werk, in een andere branche, zowel bij je eigen werkgever als bij een nieuwe baas. Of zelfs met een eigen bedrijf.

Als geen ander weet ik hoe het is om tegen je grenzen aan te lopen en wat het kan opleveren om je patronen helder te maken en te werken aan bijvoorbeeld stressmanagement. Voorkom burn-out, of terugval en maak een afspraak! Pak het aan! Start2 love life! Start2choose!

Aan het werk door re-integratie Den Bosch

Ben je al een tijdje aan het solliciteren, heb je al vele sollicitatiebrieven geschreven en lukt het je niet om een baan te vinden?

Wanneer je als werknemer vanuit een werksituatie of vanuit een uitkeringssituatie weer aan het werk wil, is re-integratie een geschikte oplossing. Wij kunnen je daarmee helpen. Start2Choose draagt dan zorg voor een professionele begeleiding.

Start2Choose zoekt tijdens een re-integratie traject samen met de cliënt naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We doen alles in goed overleg, passend bij jou en jouw wensen. Het doel hiervan is dat je aan het einde van het traject passend werk hebt gevonden of zelfstandig ondernemer bent geworden.

Je kunt bij mij ook terecht voor:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Re-integratie Den Bosch – Meer uitdaging

Weet jij waar je energie van krijgt in je werk? Weet je waar voor jou de uitdaging ligt? En in welke functie heb je het ’t meest naar je zin? Ervaar je regelmatig spanning als je daarover nadenkt en weet je niet waar dat vandaan komt?

Heb je vertrouwen in je toekomst of wil je dat weer terugkrijgen? Heb je een idee hoe jij je verder kunt ontwikkelen en de regie weer in eigen hand kan nemen? Daar help ik je graag bij.

Spijt heb je alleen van dingen die je niet doet

Na een aantal ups en downs wilde ook ik de touwtjes van mijn eigen leven en werk weer in handen krijgen. Bovenstaande woorden heb ik dan ook in juni 2014 omgezet in daden. Eindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Start2Choose. Gelukkig met succes! Met meer dan 15 jaar ervaring in het loopbaanvak op zak, waarbij ik mij steeds verder ben gaan ontwikkelen en specialiseren. Sinds 2010 ben ik CMI en Noloc gecertificeerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met kleine en grote, complexe outplacement trajecten in de rol van projectmanager, trainer, loopbaanadviseur, coach en inzetbaarheidscoach. Ik sta bekend als bevlogen in mijn vak, ben oprecht betrokken, breng rust in een gesprek en werk vanuit respect. Met een scherp analytisch vermogen en het lef om mensen uit hun comfort zone te lokken.

De aanpak: inzicht overzicht en uitzicht

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor re-integratie traject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en krijgen we inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden.

Kiezen voor je eigen geluk – Re-integratie Den Bosch helpt je!

Als geen ander weet ik hoe het is om het gevoel te hebben dat je vastzit in je loopbaan en je leven. Je hebt het gevoel dat je geen kant meer op kunt. Je loopt vast terwijl je eigenlijk weet dat er wel een oplossing is; dat is ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat angst een slechte raadgever is, ga je toch door op de voor jou vertrouwde weg. Het maken van een sterke keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ‘moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn.

Re-integratie Den Bosch

Wie ben ik?

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen en haal ik ze uit hun comfortzone. Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen, de juiste keuzes te maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug te krijgen.