Re-integratie Tilburg

Door re-integratiebegeleiding weer aan het werk

Re-integratie Tilburg door stress of burnout – Het kan iedereen overkomen. Ook als je in een prettige, veilige en gezonde werkomgeving werkt, kun je langdurig ziek worden. Mogelijk wil of kun je na je herstel niet meer bij jouw werkgever terugkeren. Is dat jouw verhaal? Ben je toe aan re-integratie en woon je in de omgeving van Tilburg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik bekijk jouw situatie en dan gaan we aan de slag. Het is altijd maatwerk en mijn begeleiding wordt altijd aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Bel voor mogelijkheden en plan een vrijblijvend gesprek met mij in!
Haal je handen uit je haar, want met re-integratiebegeleiding wordt je precies uitgelegd wat je kunt verwachten.

Re-integratiebegeleiding in Tilburg buiten de organisatie

Als er na een bepaalde periode de conclusie is getrokken dat er geen passend werk (meer) voor je is binnen de organisatie, dan verplicht de Wet Verbetering Poortwachter jouw werkgever trajectbegeleiding door een re-integratiebureau aan te bieden. Dit heet in de praktijk 2e spoor begeleiding, oftewel re-integratiebegeleiding naar een passende externe werkomgeving. Als je de re-integratiebegeleiding door ons laat uitvoeren, weet je zeker dat de re-integratie optimaal verloopt.

Re-integratie in Tilburg, hoe werkt dat?

Met elkaar kijken we naar de vorm van ondersteuning en begeleiding die het beste bij jou past. Er wordt een persoonlijk plan met jou opgesteld waarbij er gekeken wordt naar:
– Arbeidsmarkt oriëntatie
– Job hunting
– Persoonlijke coaching
– Sollicitatietraining
– Starten van een opleiding

Je kunt bij mij ook terecht voor:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Mijn bijdrage

Ik ben de begeleider van het proces, maak patronen helder voor jou, dring door tot de kern en help je om zelf weer in het juiste spoor en in je kracht te komen en te durven vertrouwen. Met respect voor jou omdat ik je mag begeleiden bij dit persoonlijke en soms pittige proces. Ik ben steun en toeverlaat en begeleid vanuit mijn hart en gevoel met de juiste daadkracht en sensitiviteit.

Kiezen voor je eigen geluk

Als geen ander weet ik hoe het is om het gevoel te hebben dat je vastzit in je loopbaan en je leven. Je hebt het gevoel dat je geen kant meer op kunt. Je loopt vast terwijl je eigenlijk weet dat er wel een oplossing is; dat is ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat angst een slechte raadgever is, ga je toch door op de voor jou vertrouwde weg. Het maken van een sterke keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ‘moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn.

Re-integratie Tilburg – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor re-integratie traject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en krijgen we inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden.

Re-integratie Tilburg

Wie ben ik?

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen en haal ik ze uit hun comfortzone. Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen, de juiste keuzes te maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug te krijgen.