Coaching Den Bosch

Ben je toe aan coaching in Den Bosch?

Coaching Den Bosch iets voor jou? Heb je het gevoel dat coaching nu zin heeft en woon je in de omgeving van Den Bosch? Dan ben ik wellicht de juiste persoon voor jou die jou hierbij kan helpen. Ik leg hieronder graag mijn visie en manier van werken aan je uit.

Te veel mensen blijven hangen in oude vertrouwde patronen. Ze houden zich vast aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling. Maar ze nemen niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. En dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! Je hoeft niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is. Jij hebt zelf de regie in handen!

Ben je toe aan coaching in Den Bosch? 

Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’. Je hebt de keuze om gelukkig te zijn. Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen!

Start2Choose werkt daarnaast nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en jobcoaches. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Diverse soorten coaching in Den Bosch:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Den Bosch – De aanpak

Hoe gaat coaching Den Bosch in zijn werk? We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Mijn kracht

De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan in nagenoeg alle branches en sectoren. Van laag tot hoog geschoold personeel, uitvoerend tot en met management. Ik ben een gesprekspartner op alle niveaus. Ik pas mij gemakkelijk aan en weet snel tot de kern van een probleem door te dringen. 

Mijn kernwoorden zijn: enthousiast, gedreven, bevlogen, professioneel en oprecht betrokken. Ik ben open en direct: ‘what you see is what you get’. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact met me op.

Mijn bijdrage

Als je coaching volgt in Den Bosch ben ik de begeleider van het proces. Ik maak patronen helder en dring door tot de kern. Ik help mensen om zelf weer in het juiste spoor en in hun kracht te komen en te durven vertrouwen. 

De coaching voer ik uit met respect voor degene die tegenover mij zit en die ik mag begeleiden bij dit persoonlijke en soms pittige proces. Ik ben de steun en toeverlaat. En ik begeleid vanuit mijn hart en gevoel met de juiste daadkracht en sensitiviteit.

Persoonlijk profiel

Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen. Men kan de juiste keuzes maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terugkrijgen. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren hebben mijn klanten de keuze uit meerdere trajecten. Ik bied diverse vormen van begeleiding aan

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past. De kosten voor loopbaanadvies zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Coaching Den Bosch

Life coaching Den Bosch 

Stress & burn-out klachten komen in het werkende leven steeds vaker voor. Een ontwikkeling die eigenlijk onnodig is. Middels effectief stressmanagement kunnen klachten namelijk in de meeste gevallen worden voorkomen. De stress die jij ervaart heeft te maken met jouw persoonlijke programmering. Door je eigen energie- en stressbronnen te kennen, kun je zelf stress (gerelateerde klachten) voorkomen. Als Noloc gecertificeerde life coach ben ik een expert op het gebied van stress & burn-out preventie. Ik help je dan ook graag verder als je wilt investeren in jouw vitaliteit

De life coaching die ik uitvoer bestaat onder andere uit wandelcoaching. De natuur zorgt voor ontspanning en diepere inzichten. En dat is precies wat we bij de coaching nodig hebben. We vergaren samen inzicht in stressfactoren die jou beïnvloeden en optimaliseren met deze kennis jouw persoonlijk leiderschap. Wat zijn jouw grenzen en hoe bewaak je deze? Middels coaching Den Bosch ontdek je de antwoorden op deze vragen. Coaching Den Bosch helpt je op weg naar een gelukkig, stressvrij leven.