Coaching Den Bosch

Ben je toe aan coaching in Den Bosch?

Als je het gevoel hebt dat coaching nu zin heeft en je woont in de omgeving van Den Bosch, dan ben ik wellicht de juiste persoon voor jou die jou hierbij kan helpen. Ik geef hier graag mijn visie en manier van werken aan je door.

Te veel mensen blijven hangen in oude vertrouwde patronen en vasthouden aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling en nemen niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! Je hoeft dus niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is; niet ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn. Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Diverse soorten coaching in Den Bosch:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Den Bosch – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Mijn kracht

De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan in nagenoeg alle branches en sectoren, van laag tot hoog geschoold personeel, uitvoerend tot en met management. Ik ben een gesprekspartner op alle niveaus, pas mij gemakkelijk aan en weet snel tot de kern van een probleem door te dringen. Mijn kernwoorden zijn: enthousiast, gedreven, bevlogen, professioneel en oprecht betrokken. Ik ben open en direct: ‘what you see is what you get’.

Mijn bijdrage

Als je coaching volgt in Den Bosch ben ik de begeleider van het proces, maak patronen helder, dring door tot de kern en help mensen om zelf weer in het juiste spoor en in hun kracht te komen en te durven vertrouwen. Met respect voor degene die tegenover mij zit en die ik mag begeleiden bij dit persoonlijke en soms pittige proces. Ik ben steun en toeverlaat en begeleid vanuit mijn hart en gevoel met de juiste daadkracht en sensitiviteit.

 

Persoonlijk profiel

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen en haal ik ze uit hun comfortzone. Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen, de juiste keuzes te maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug te krijgen.

 

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren hebben mijn klanten de keuze uit meerdere trajecten en vormen van begeleiding. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past.

De Kosten voor loopbaanadvies zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Coaching Den Bosch