Loopbaancoach Breda

Heb je behoefte aan een life coach, loopbaancoach of jobcoach in Breda?

Loopbaancoach Breda nodig? Ben je niet meer zo happy in je huidige job? En ben je al een tijd op zoek naar een loopbaan coach of life coach? Heb je het gevoel dat je verder wilt komen en dat je daarbij wel hulp kunt gebruiken? Ik help je te kiezen voor je eigen geluk. Als je woont in de omgeving van Breda, bevind ik me in jouw buurt. Ik ben beschikbaar om jou te begeleiden en om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Te veel mensen blijven hangen in oude vertrouwde patronen. Ze houden vast aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling. Maar ze nemen vervolgens niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. En dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! 

Je hoeft niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is; niet ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’ en maak de keuze om gelukkig te zijn.

Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen! Start2Choose werkt nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en life coaches. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en life coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Loopbaancoach Breda – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt. Aan de hand van de logische niveaus van Bateson werken we aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. 

Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is. En daar gaan we dan mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

 

Spijt heb je alleen van dingen die je niet doet

Na een aantal ups en downs wilde ook ik de touwtjes van mijn eigen leven en werk weer in handen krijgen. Bovenstaande woorden heb ik dan ook in juni 2014 omgezet in daden. Eindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Start2Choose. Gelukkig met succes! Met meer dan 15 jaar ervaring in het loopbaan vak op zak, ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en specialiseren.  

Sinds 2010 ben ik CMI en Noloc gecertificeerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met kleine en grote, complexe outplacement trajecten in de rol van projectmanager, trainer, loopbaanadviseur, life coach en inzetbaarheidscoach. Ik sta bekend als bevlogen in mijn vak. Ik ben oprecht betrokken, breng rust in een gesprek en werk vanuit respect. Dit alles doe ik met een scherp analytisch vermogen. En met het lef om mensen uit hun comfortzone te lokken.

Loopbaancoach Breda – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt. Aan de hand van de logische niveaus van Bateson werken we aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. 

Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is. En daar gaan we dan mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Loopbaancoach voor bedrijven in Breda

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei en balans! Ik kan bedrijven ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden en mensen in hun kracht te zetten. Dit doe ik door ze de juiste keuzes te laten maken en zo in balans te brengen. Hierbij fungeer ik als procesbegeleider. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen. Maar ook van hun energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder.

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is duurzame inzetbaarheid erg belangrijk. Het is van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. 

Loopbaancoach Breda

Loopbaanadvies voor iedereen

In de huidige Westerse wereld zijn stress & burn-out klachten aan de orde van de dag. Steeds meer mensen ervaren een gevoel van onrust en druk. Herken jij dit? Of zou je graag willen investeren in stress & burn-out preventie? Dan is loopbaancoaching Breda voor jou een uitkomst. Als Noloc gecertificeerde expert op het gebied van loopbaanbegeleiding help ik jou bij stressmanagement. We gaan aan de slag met persoonlijk leiderschap. Wat zijn jouw grenzen en hoe geef je deze aan, naar jezelf én de buitenwereld toe?

Als loopbaancoach Breda help ik jou bij het verkrijgen van inzicht in stressfactoren. Tijdens mijn coaching kom je erachter wat jouw energie- en stressbronnen zijn. En met deze wetenschap kunnen we bouwen aan meer vitaliteit. En een vitaal, gelukkig leven wil toch iedereen? Precies! Kies voor life coaching, kies voor geluk, zeg nee tegen stress en leef je mooiste leven. Ben jij klaar om voorgoed afscheid te nemen van stress(factoren)? Neem dan nu direct vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag verder.