Re-integratie Breda – Stress/Burnout

Chantal van Erp, eigenaar van Start2Choose en onder meer specialist op het gebied van re-integratie na langdurig of kortdurend ziekteverzuim, burn out of stressmanagement. Zit je op dit moment nog (gedeeltelijk) in de ziektewet of zelfs zonder werk en woon je in de omgeving van Breda? Dan kan ik je helpen, niet alleen omdat ik heel veel ervaring heb op dit specifieke gebied, maar vooral door mijn manier van werken en coachen.

We kijken samen naar de mogelijkheden om te re-integreren in jouw eigen branche, bij jouw eigen werkgever of naar aangepast werk. Wellicht wordt het ook iets heel nieuws. Er zijn zoveel mogelijkheden. Doel is altijd om tot een oplossing te komen, in vele gevallen bereik ik, samen met mijn klant, een spoedige en verantwoorde terugkeer naar werk. Werk wat bij jou past, werk waar je blij van wordt. Hierbij werk ik o.a. met de Werk Energie Analyse en de Vitaliteitspiramide van Sonnevelt.

Waar kijken we naar bij Re-intregratie Breda?

Ik adviseer bij onderwerpen als:

• Kan jij re-integreren in jouw eigen werk, in jouw branche?

• Of moet het werk en/of de werkomgeving worden aangepast?

• Welke andere werkzaamheden kan jouw huidige werkgever je bieden?

• Heb je te maken met stress of burn out? Hoe voorkom je terugval?

• Zijn er mogelijkheden voor een om- of bijscholing?

Je kunt bij mij ook terecht voor:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Re-intergratie in Breda met mijn kracht

De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan in nagenoeg alle branches en sectoren, van laag tot hoog geschoold personeel, uitvoerend tot en met management. Ik ben een gesprekspartner op alle niveaus, pas mij gemakkelijk aan en weet snel tot de kern van een probleem door te dringen. Mijn kernwoorden zijn: enthousiast, gedreven, bevlogen, professioneel en oprecht betrokken. Ik ben open en direct: ‘what you see is what you get’.

Mijn bijdrage

Ik ben de begeleider van het proces, maak patronen helder, dring door tot de kern en help mensen om zelf weer in het juiste spoor en in hun kracht te komen en te durven vertrouwen. Met respect voor degene die tegenover mij zit en die ik mag begeleiden bij dit persoonlijke en soms pittige proces. Ik ben steun en toeverlaat en begeleid vanuit mijn hart en gevoel met de juiste daadkracht en sensitiviteit.

Kiezen voor je eigen geluk

Als geen ander weet ik hoe het is om het gevoel te hebben dat je vastzit in je loopbaan en je leven. Je hebt het gevoel dat je geen kant meer op kunt. Je blijft maar doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is; niet ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jou vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ‘moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn.

Re-integratie Breda

Wie ben ik?

Het is mijn passie om mensen -opnieuw- in hun kracht te zetten en in balans te brengen. Door mijn daadkrachtig enthousiasme, scherp analytisch vermogen, mijn intuïtieve aanpak en oprechte betrokkenheid maak ik mensen bewust van hun patronen en haal ik ze uit hun comfortzone. Het resultaat: mensen zijn in staat om een nieuwe koers te bepalen, de juiste keuzes te maken en de regie over hun eigen leven en of loopbaan terug te krijgen.