Loopbaancoach Tilburg

Op zoek naar een loopbaancoach in Tilburg?

Loopbaancoach Tilburg nodig? Ben je op zoek naar een loopbaancoach of life coach in de omgeving van Tilburg? Dan bevind ik me in jouw omgeving en kun je direct met mij contact opnemen voor een vrijblijvende intake sessie. We leven in een hectische tijd en veel mensen denken na over hun loopbaan. Ben je nog wel gelukkig in wat je doet overdag? Ben je eigenlijk toe aan een volgende stap? En zou je daar professionele hulp bij willen hebben? Dan help ik je graag verder. 

Uit onderzoek blijkt dat de werkdruk in de afgelopen 20 jaar jaarlijks met 1,5 % is toegenomen. Dit heeft een nadelig effect op de werktevredenheid. Bovendien geeft het een toename van het aantal stress gerelateerde klachten, zoals RSI, burn-out en chronische vermoeidheid. Mensen branden op doordat ze niet vanuit hun passie kunnen leven en werken.

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Loopbaancoach Tilburg – De aanpak van life coach Start2Choose

Geïnteresseerd in loopbaancoaching Tilburg? Dan beginnen we met vrijblijvend kennismaken. Dit om te zien of er een klik is tussen jou en de life coach in Tilburg. Ik kijk bij de kennismaking waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. 

Tijdens ieder coaching gesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig. En dat is waar we mee aan de slag gaan. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Uit de comfortzone met onze life coach

Je groeit pas ECHT als je uit je comfortzone durft te stappen: “Face your fears”. Graag help ik je daarbij. Ik zie een belangrijke samenhang tussen werk en liefde voor het leven. Deze aspecten zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Start2Choose richt zich dan ook op het versterken van de kracht in je leven én je loopbaan. Jij hebt de keuze. Blijf je waar je bent? Of zet je de eerste stap in jouw veranderingsproces? Start 2 love life…Start2Choose!

Spijt heb je alleen van dingen die je niet doet

Na een aantal ups en downs wilde ook ik de touwtjes van mijn eigen leven en werk weer in handen krijgen. Bovenstaande woorden heb ik dan ook in juni 2014 omgezet in daden. Eindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Start2Choose. Gelukkig met succes! Met meer dan 15 jaar ervaring in het loopbaanvak op zak, ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en specialiseren.  

Sinds 2010 ben ik CMI en Noloc gecertificeerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met kleine en grote, complexe outplacement trajecten in de rol van projectmanager, trainer, loopbaanadviseur, coach en inzetbaarheidscoach. Ik sta bekend als bevlogen in mijn vak en ben oprecht betrokken. Ik breng rust in een gesprek en werk vanuit respect. Ik doe dit met een scherp analytisch vermogen. En ik heb hierbij het lef om mensen uit hun comfortzone te lokken.

Spijt heb je alleen van dingen die je niet doet

Na een aantal ups en downs wilde ook ik de touwtjes van mijn eigen leven en werk weer in handen krijgen. Bovenstaande woorden heb ik dan ook in juni 2014 omgezet in daden. Eindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Start2Choose. Gelukkig met succes! Met meer dan 15 jaar ervaring in het loopbaanvak op zak, waarbij ik mij steeds verder ben gaan ontwikkelen en specialiseren.  Sinds 2010 ben ik CMI en Noloc gecertificeerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met kleine en grote, complexe outplacement trajecten in de rol van projectmanager, trainer, loopbaanadviseur, coach en inzetbaarheidscoach. Ik sta bekend als bevlogen in mijn vak, ben oprecht betrokken, breng rust in een gesprek en werk vanuit respect. Met een scherp analytisch vermogen en het lef om mensen uit hun comfort zone te lokken.

STAP Budget en ontwikkeladvies

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en aan je loopbaanperspectief werken, meld je dan aan. Er zijn diverse workshops te volgen die jou meer inzicht geven in wie jij bent en waar jij blij van wordt zodat je een gedegen keuze kan maken voor jouw volgende loopbaanstap. Het STAP budget is een initiatief van de Rijksoverheid en het UWV en heeft als doel de stimulering van de arbeidsmarkt.

Wij zorgen ervoor dat jij arbeidsmarkt klaar bent door onze 3 daagse ‘fit voor de arbeidsmarkt’ waarin we samen met jou zorgen dat jij weet waar jouw kracht ligt, wat jouw drijfveren zijn en dat jij jezelf goed kunt presenteren binnen jouw netwerk. Uiteraard ontbreekt LinkedIn hier niet in! Wil je weten wat de STAP-Budget regeling inhoudt, wat de voorwaarden zijn en wil je het STAP Budget aanvragen, bekijk hier wat het STAP Budget voor jou kan betekenen.

Loopbaancoach voor bedrijven in Tilburg

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei, balans en life coaching! Bedrijven kan ik ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden en mensen in hun kracht te zetten. Dit doe ik door men de juiste keuzes te laten maken en men in balans te brengen.

Gedurende dit proces fungeer ik als procesbegeleider. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen. Maar ook van de energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder. Het zorgt voor een duurzame inzetbaarheid voor beide partijen. 

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is de vitaliteit van werknemers belangrijk. Het is van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers.

Start2Choose maakt deel uit van het netwerk van coaches die de licentie hebben voor de Werk Energie Analyse. Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals, life coaches en jobcoaches. Zo kunnen we elkaars kennis en kunde versterken en in de behoefte van de klantvraag voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Loopbaancoach Tilburg

Loopbaancoaching Tilburg: het belang 

Stress & burn-out klachten komen steeds vaker voor en worden geassocieerd met een te hoge werkdruk. Maar de kern van het probleem ligt vaak dieper. Ervaar jij veel stress? Of wil jij middels stress & burn-out preventie vervelende klachten juist voorkomen? Dan is loopbaanbegeleiding en/of life coaching een uitkomst. Stress wordt getriggerd door externe factoren. Maar de basis van de stress die je ervaart, ligt bij jouzelf. Het heeft te maken met keuzes die jij al dan niet maakt. Gelukkig bestaat er stressmanagement.

Wil jij graag jouw mooiste leven gaan leven? En wil je niet dat stress de kwaliteit van jouw leven bepaalt? Dan help ik je graag verder. Ik ben Noloc gecertificeerd en een expert op het gebied van loopbaanadvies. Tijdens mijn coaching help ik jou inzicht in stressfactoren te geven. We gaan samen op zoek naar jouw energie- en stressbronnen. Dit doen we onder andere tijdens de wandelcoaching. Middels persoonlijk leiderschap verhogen we jouw vitaliteit waardoor jij jouw mooiste, stressvrije leven kunt leven.