Loopbaancoach Tilburg

Op zoek naar een loopbaancoach in Tilburg?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach of life coach in de omgeving van Tilburg? Dan bevind ik me in jouw omgeving en kun je direct met mij contact opnemen voor een vrijblijvende intake sessie. We leven in een hectische tijd en veel mensen denken na over hun loopbaan.

Ben je nog wel gelukkig in wat je doet overdag?

Ben je eigenlijk toe aan een volgende stap?

Zou je daar professionele hulp bij willen hebben?

Werkdruk

Uit onderzoek blijkt dat de werkdruk in de afgelopen 20 jaar jaarlijks met 1,5 % is toegenomen. Dit heeft een nadelig effect op de werktevredenheid. Bovendien geeft het een toename van het aantal stress gerelateerde klachten, zoals RSI, burn-out en chronische vermoeidheid. Mensen branden op doordat ze niet vanuit hun passie kunnen leven en werken.

Coaching

Loopbaancoaching / life coaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Loopbaancoach Tilburg – De aanpak van life coach Start2Choose

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is tussen jou en de life coach in Tilburg. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coaching gesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Uit de comfortzone met onze life coach

Je groeit pas ECHT als je uit je comfortzone durft te stappen: “Face your fears”. Graag help ik je daarbij. Ik zie een belangrijk samenhang tussen werk en liefde voor het leven, deze zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. Start2Choose richt zich dan ook op het versterken van de kracht in zowel je leven als je loopbaan. Jij hebt de keuze. Blijf je waar je bent of zet je de eerste stap in jouw veranderingsproces. Start 2 love life…Start2Choose!

 

Spijt heb je alleen van dingen die je niet doet

Na een aantal ups en downs wilde ook ik de touwtjes van mijn eigen leven en werk weer in handen krijgen. Bovenstaande woorden heb ik dan ook in juni 2014 omgezet in daden. Eindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Start2Choose. Gelukkig met succes! Met meer dan 15 jaar ervaring in het loopbaanvak op zak, waarbij ik mij steeds verder ben gaan ontwikkelen en specialiseren.  Sinds 2010 ben ik CMI en Noloc gecertificeerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met kleine en grote, complexe outplacement trajecten in de rol van projectmanager, trainer, loopbaanadviseur, coach en inzetbaarheidscoach. Ik sta bekend als bevlogen in mijn vak, ben oprecht betrokken, breng rust in een gesprek en werk vanuit respect. Met een scherp analytisch vermogen en het lef om mensen uit hun comfort zone te lokken.

 

Loopbaancoach voor bedrijven in Tilburg

Start2Choose is HET bureau voor persoonlijke groei, balans en life coaching! Bedrijven kan ik ondersteunen door samen te werken aan duurzame en vitale medewerkers. Hoe? Door nieuw perspectief te bieden, mensen in hun kracht te zetten, de juiste keuzes te laten maken en in balans te brengen. Hierbij fungeer ik als procesbegeleider. Ik maak mensen bewust van hun kwaliteiten en valkuilen, energiegevers en energienemers zodat ze deze kennen en beter weten in te zetten. Dit bewustzijn brengt werknemers én werkgevers verder.

Zeker nu de werkende beroepsbevolking verder krimpt en vergrijst, is het van groot belang dat we voldoende aandacht besteden aan de productiviteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Investeringen in gezondheid, opleiding, ontwikkeling en bijvoorbeeld arbeidsverhoudingen bepalen de vitaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers.

Start2Choose maakt deel uit van het netwerk van coaches die de licentie hebben voor de Werk Energie Analyse.

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en life coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

Loopbaancoach Tilburg