Coaching Breda

Ben jij toe aan coaching in Breda?

Heb je het gevoel dat een stuk coaching jou nu zou kunnen helpen in jouw ontdekkingsreis naar jezelf of in een (naderend) veranderingsproces?

Loop je vast op bepaalde punten waar je alleen niet uit komt?

Blijf je maar in cirkels rondlopen waar je uit wilt komen en lukt dat maar niet?

Ben jij toe aan coaching en woon je in de omgeving van Breda? Dan ben ik wellicht de aangewezen coach om jou te begeleiden in jouw proces van verandering.

Graag geef ik hier weer hoe ik werk en mijn visie op coachen. Te veel mensen blijven mijns inziens hangen in oude vertrouwde patronen en vasthouden aan zekerheden ondanks dat ze niet gelukkig zijn. Velen herkennen een knagend gevoel van ongenoegen, ontevredenheid en/ of verveling en nemen niet de moeite om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is….jammer! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en dat betekent dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt! Je hoeft dus niet te blijven doorgaan terwijl je eigenlijk weet dat het niet de juiste koers is; niet ’jouw’ koers is. Vaak houdt angst je tegen: angst om je zekerheden los te laten, angst voor het onbekende. Ondanks dat je weet dat het niet goed zit, ga je toch door op de voor jouw vertrouwde weg. Het maken van een keuze kan echter een bevrijding zijn. Durf te kiezen voor jouw eigen geluk! Maak van moet ’moed’ en je hebt de keuze om gelukkig te zijn. Ga samen met mij op jouw ontdekkingsreis naar hetgeen jou energie geeft en jou weer laat stralen!

Daarnaast werkt Start2Choose nauw samen met andere ervaren loopbaanprofessionals en coaches om elkaars kennis en kunde te versterken en in de behoefte van de klantvraag te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere (outplacement) projecten te begeleiden. Van de voorlichting, tot het inrichten van mobiliteitscentra, alles wordt geregeld!

 

Diverse soorten coaching in Breda:

Coaching

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid

Stresscounseling

Outplacement

Trainingen & workshops

Coaching Breda – De aanpak

We beginnen met vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is. Dan kijk ik waar iemand nú staat, wat is er juist nú nodig? Met elkaar maken we helder wat de doelstelling is voor het coach- of loopbaantraject. Vervolgens worden de stappen concreet gemaakt en aan de hand van de logische niveaus van Bateson gewerkt aan inzicht, overzicht en uitzicht. Hierbij worden patronen helder gemaakt én doorbroken. Tijdens ieder coachgesprek kijk en voel ik wat er op dat moment nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Hierdoor zijn alle trajecten op maat en persoonlijk toegesneden. Verbinding, vertrouwen en respect staan hierbij centraal.

Meer uitdaging

Weet jij waar je energie van krijgt in je werk? Zoek je meer uitdaging in je functie of heb je het niet meer zo naar je zin? Ervaar je regelmatig spanning of frustratie en weet je niet hoe je de onderliggende oorzaak aan kunt pakken?
Of ben je juist wel tevreden over je werk en wil jij je verder ontwikkelen en de regie weer in eigen hand nemen? Dan is de Werk Energie Analyse een goed instrument voor jou!

Antwoord op vragen

Je krijgt antwoord op deze vragen, door het maken van de Werk Energie Analyse, een online vragenlijst die ca. 45 min in beslag neemt. Deze analyse in combinatie met een coach gesprek van maximaal 1,5 uur is een zeer effectieve methode voor een persoonlijk loopbaanadvies. Tijdens het coachgesprek maken we een persoonlijk prioriteitenplan, zodat je direct na afloop aan de slag kunt met de nieuwe inzichten.

Coaching in Breda voor bedrijven

Inzicht in energie- en stressbronnen. De Werk Energie Analyse geeft inzicht in jouw energie- en stressbronnen, op organisatie- en functieniveau. Je ontdekt op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn. Doordat jij helder hebt wat jouw wensen zijn, kun je gericht met je leidinggevende of HR-manager in gesprek of zelf aan de slag! Als uit de analyse blijkt dat het werk en/of de organisatie niet meer bij je passen, kun je doelbewust gaan netwerken en solliciteren.

 

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek. De coaching in Breda die ik geef is daarom altijd maatwerk. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren hebben mijn klanten de keuze uit meerdere trajecten en vormen van begeleiding. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past.

De Kosten voor loopbaanadvies zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Start2Choose - Coaching Breda

Loopbaancoach:

Tilburg

Breda

Den Bosch

Coaching:

Tilburg

Breda

Den Bosch

Re-integratie:

Tilburg

Breda

Den Bosch